آغاز طرح تشدید نظارت بر بازار میوه و تره بار از فردا (۴ بهمن ۱۴۰۳) | با گرانفروشان برخورد قانونی می‌شود بیستمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی در مشهد افتتاح شد | نوآوری و فناوری در خدمت کشاورزی منطقه ویژه اقتصادی معدنی مشترک با افغانستان در سنگان خواف ایجاد می‌شود زمان عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ اعلام شد سمند LX در مشهد ۳۰۰ میلیون تومان | قیمت خودرو‌های داخلی (چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های خارجی در مشهد (۳ بهمن ۱۴۰۳) | این خودرو‌ها را با کمتر از یک میلیارد تومان بخرید سهام عدالت متوفیان مشمول کدام سهامداران می‌شود؟ برای مبالغ بیش از ۲ برابر الگوی مصرف، قبض برق میلیونی صادر می‌شود طرح فروش و پیش ثبت نام فیدلیتی الیت بهمن موتور از امروز (چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳) + جدول ویدئو | روایت رهبر انقلاب از گلایه‌های یک تولیدکننده در نمایشگاه پیشگامان پیشرفت | «من شرمنده شدم!» مالیات خودرو و موتورسیکلت اعلام شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) + بخشنامه جدید سازمان امور مالیاتی آخرین قیمت دلار توافقی امروز (چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳) چند؟ دلار حواله کاهشی شد جهش ۵۳ هزار واحدی شاخص کل | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ بهمن ۱۴۰۳) زمان خرید عرضه اولیه «شمس» مشخص شد | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد ۱.۵ میلیونی قیمت سکه در مشهد (۳ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای شهر مشهد در صحن علنی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت کامل پیمانکار و شهرداری برای اتمام فاز یک خط ۳ مترو+ویدئو واردات خودرو کارکرده با مدل ۲۰۲۰ و قبل از آن ممنوع اعلام شد طلا رکورد شکست | طلا وارد کانال ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) قطع برق امسال هزار و ۱۹۰ میلیارد ریال به شیلات خراسان رضوی خسارت زد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۳ بهمن ۱۴۰۳) | قیمت بعدی بیت‌کوین چند است؟ رشد ۲۷ درصدی ترانزیت جاده‌ای در ۱۰ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ ثبت سفارش واردات خودرو‌های نو و کارکرده توسط اشخاص آغاز شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) وزیر اقتصاد ۴ نمونه از خصوصی‌سازی‌های موفق را معرفی کرد نرخ تورم دی ماه ۳۲ درصد شد ارزش سهام عدالت ۴۹۰ هزار و ۵۳۲ تومانی چقدر شد؟ (۳ بهمن ۱۴۰۳) بیشترین حقوق ماهانه در ایران را کدام افراد دریافت می‌کنند؟ جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات در مشهد اعلام شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) | سیب‌زمینی کیلویی ۲۵ هزار تومان عرضه بنزین سوپر در تهران و کرج (۳ بهمن ۱۴۰۳) + مسیریابی قیمت طلای جهانی امروز (چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳) چند؟
سرخط خبرها

جدیدترین قیمت برنج | قیمت انواع برنج ایرانی کاهش یافت

  • کد خبر: ۱۸۹۱۶۴
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۱
جدیدترین قیمت برنج | قیمت انواع برنج ایرانی کاهش یافت
دبیر انجمن تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان برنج ایران با بیان اینکه در حال حاضر اختلاف قیمت معناداری بین برنج خارجی و ایرانی نیست، گفت: الان مردم بهترین نوع برنج ایرانی را می‌توانند زیر ۱۰۰ هزار تومان بخرند و اگر فضا برای خرید برنج ایرانی رقابتی شود قطعا قیمت‌ها پایین‌تر خواهد آمد.

به گزارش شهرآرانیوز بازار برنج ایرانی به ثبات رسیده و قیمت‌ها با کاهش خوبی همراه بوده است. رصد قیمت برنج در بازار نشان می‌دهد به طور میانگین قیمت ارقام مختلف برنج ایرانی در حال حاضر به کیلویی حدود ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تومان رسیده است.

گران‌ترین ارقام برنج ایرانی در بازار هاشمی، طارم و دم‌سیاه است که قیمت هر کدام نسبت به سال قبل کاهش قیمت قابل توجهی داشته است. در حالی که هر کیلو برنج ایرانی در سال‌های اخیر به ۲۰۰ هزار تومان هم رسید، امسال قیمت‌ها مناسب‌تر است. در حال حاضر، هر کیلو برنج صدری دم‌سیاه ۱۰۰ تا ۱۱۰ هزار تومان، برنج هاشمی ۹۰ تا ۹۵ هزار تومان، برنج صدری دم‌زرد ۹۵ تا ۱۰۰ هزار تومان و برنج علی کاظمی ۸۰ تا ۸۵ هزار تومان است.

کاهش قیمت برنج ایرانی به دلیل افزایش عرضه برنج در بازار اتفاق افتاد. افزایش واردات برنج خارجی در سال گذشته، ضمن اشباع بازار مصرف، سبب شد برنج داخلی روی دست کشاورزان داخلی بماند و این موضوع صدای برنجکاران را درآورد. بر همین اساس، امسال ثبت سفارش واردات برنج خارجی از ابتدای مردادماه ممنوع اعلام شد و بنا به گفته مسئولان کشور، این ممنوعیت تا زمان فروش برنج باقیمانده در انبار‌های کشاورزان ادامه خواهد داشت.

در همین راستا، محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور هفته گذشته در جلسه بررسی مشکلات کشاورزان استان‌های شمال کشور تاکید کرد مادامی که یک گرم برنج داخلی در انبار‌های کشاورزان وجود دارد، واردات و توزیع برنج خارجی تخلف محسوب می‌شود.

دبیر انجمن تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان برنج ایران با تایید صحبت‌های معاون اول رئیس‌جمهور گفت: حمایت از برنج ایرانی در اولویت برنامه‌های کشور است و برای همین از ابتدای مردادماه تا اول آذرماه، ممنوعیت واردات برنج خارجی برقرار است تا نگرانی کشاورزان برطرف شود.

مسیح کشاورز ادامه داد: در راستای صحبت‌های آقای مخبر و با توجه به سیاست‌هایی که از قبل تعیین شده بود، ما به‌منظور اینکه بازار برنج ایرانی از رکود سال زراعی قبل خارج شود تمام محصول برنج کشاورزان را که روی دست آن‌ها مانده و در آستانه خرابی بود، خریداری کردیم و برای اینکه این روند ادامه یابد به وزارت جهاد کشاورزی پیشنهاد دادیم که در قالب تفاهمنامه‌ای بتوانیم برنج‌های نو استان‌های مازندران و گیلان را هم خریداری و به طور مستقیم به فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه کنیم تا مردم بتوانند با کمترین قیمت برنج ایرانی را خریداری کنند.

دبیر انجمن تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان برنج ایران با بیان اینکه در حال حاضر اختلاف قیمت معناداری بین برنج خارجی و ایرانی نیست، گفت: با توجه به اینکه عرضه برنج خارجی در بازار کم شده و قیمت آن هم افزایش داشته، مردم راغب‌ترند که برنج ایرانی بخرند. در حال حاضر مردم بهترین نوع برنج ایرانی را زیر ۱۰۰ هزار تومان می‌توانند بخرند و اگر فضا برای خرید برنج ایرانی رقابتی شود قطعا قیمت‌ها پایین‌تر خواهد آمد و مردم می‌توانند از این فرصت استفاده کنند و نیاز سالیانه خود را تامین کنند.

کشاورز با بیان اینکه ما امیدواریم سهمی که برنج خارجی در بازار داشت به برنج ایرانی برسد، گفت: برای همین ما در قالب تفاهمنامه‌ای به جهاد کشاورزی پیشنهاد دادیم که مشوق‌هایی برای واردکنندگان تدارک ببیند تا آن‌ها به سمت خرید برنج ایرانی سوق یابند. در این راستا، در فاز اول برای اینکه بازار به هم نریزد و بازار برنج ایرانی از رکود خارج شود، ما میزان ۱۰۰ هزار تن را در نظر گرفتیم یعنی واردکنندگانی که از یک کیلو تا ۱۰۰ هزار تن برنج ایرانی بخرند به ازای هر کیلو می‌توانند ۲ کیلو واردات برنج انجام دهند.

وی با بیان اینکه در این تفاهمنامه تاکید شده است با توجه به وضعیت بازار و توافق طرفین، امکان تغییر این اعداد تا ۳۰۰ هزار تن وجود دارد، عنوان کرد: این تفاهمنامه در مرحله تنظیم است و ما بسیار خوشبین هستیم که با اجرای آن هم رضایت کشاورزان داخلی حاصل شود و به صورت توافقی محصول خود را بفروشند و هم مردم بتوانند با قیمت پایین‌تر برنج ایرانی مصرف کنند.

گفتنی است در حال حاضر قیمت برخی از انواع برنج‌های خارجی در بازار به حدود ۷۰ هزار تومان هم رسیده است.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->